Vpis v teniške programe za otroke in odrasle

Teniški klub LOČAN vabi k vpisu v različne programe učenja tenisa, ki so namenjeni tako otrokom, kot tudi odraslim ljubiteljem tenisa.

Tenis velja za enega tehnično najbolj zahtevnih športov in posledično pride do pravega užitka v igri šele, ko osvojimo nek minimalen kakovostni nivo igranja. Najhitrejša in najbolj primerna pot za dosega tega cilja je prav gotovo v organizirani vadbi pod nadzorom usposobljenih trenerjev.

Rekreativni tenis

Rekreativci, ni bolj primernega časa za učenje tenisa kot je to v začetku poletne sezone, saj boste lahko potem osvojeno teniško znanje nadgrajevali še nekaj mesecev. Po drugi strani pa nikoli ni prepozno, tako da tudi pozno poletni termini morda komu bolj ustrezajo, ko imajo že nekaj teniških udarcev v sezoni za seboj. Kakorkoli že, v kolikor menite, da je vaše teniško znanje mogoče nadgraditi, ste vabljeni k vpisu enega izmed razpisanih programov vadbe. Izbirate lahko med osnovnim in nadaljevalnim tečajem (vpis v nadaljevalni tečaj je mogoče šele po opravljenem začetnem tečaju), kjer se dela v skupini 4 igralcev, ali pa se odločite za sicer nekoliko dražjo varianto individualne vadbe, kjer boste napredovali hitreje in se tudi bolj osredotočili na izpopolnitev v izbranih tehničnih elementih.

Tekmovalni tenis

Mlajši otroci in tisti, nekoliko starejši, ki imate vsaj nekaj tekmovalnih ambicij ali pa se vam bodo le te še porodile tekom igranja tenisa, pa ste vabljeni k vpisu v posebne teniške programe, kjer organiziramo vadbo tenisa preko celega leta. Na tem področju sodelujemo s Teniškim klubom SPIN Medvode, kjer imajo dolgoletne izkušnje in licencirane trenerje, ki bodo poskrbeli za kakovostne treninge tenisa. Poleti se trenira na zunanjih peščenih igriščih, pozimi se tenis seli na travnata igrišča, dvorane, balone. V mlajših kategorijah je intenzivnost in količina treninga manjša, potem se postopoma stopnjuje, dodajajo se tudi kondicijski treningi. Otroci se udeležujejo tekmovanj v organizaciji Teniške zveze Slovenije, kot tudi klubskih turnirjev. Teniški programi vadbe za mlajše otroke in otroke tekmovalce so fleksibilni v smislu trajanja in finančne obremenitve. Verjamemo, da boste v okviru razpisanih programov našli tudi takšnega, ki je primeren za vašega otroka.

Kako se prijavite?

Že veste, kateri teniški program je pravi za vas? V teniške programe vpisujemo preko celega leta. Prijavnico natisnite, izpolnite, poskenirajte in pošljite po mailu na info [at] tklocan.si, nakar vas bomo kontaktirali. Za več informacij smo vam na voljo.

PRIJAVNICA

, , , , , , , ,

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.