Vabljeni na otvoritveni turnir sezone 2017!

Tudi letošnjo teniško sezono bomo otvorili s turnirjem Škofja Loka Open 2017, ki bo v soboto 22. aprila.

Na lanskem otvoritvenem turnirju je slavil Sergej Sokolov, ki je bil v finalu z 9:4 premagal Bojana Dolinarja. Polfinalista sta bila še Nejc Ziherl in Janez Goršek. Več rezultatov iz pretekle sezone najdete tukaj.

Turnir bo potekal v soboto, morda tudi v nedeljo ali celo v petek popoldan, odvisno od števila prijav, ki je sicer omejeno na 32. V primeru prevelikega števila prijav se bo upošteval čas prijave v sistemu sloTENIS.si – zgodnja prijava vam torej zagotavlja udeležbo na turnirju, organizator pa si pridržuje pravico podeliti tudi največ štiri povabila na turnir.

Tekmovalo se bo v absolutni kategoriji. Igralo se bo po sistemu dvojne eliminacije. Vsak tekmovalec bo tako odigral najmanj dve tekmi in kljub enemu porazu se je mogoče vrniti iz repasaža nazaj v polfinale turnirja in ga potem tudi osvojiti.

Zmagovalni del turnirja se bo igral na en set do 9 dobljenih iger (v primeru rezultata 8:8 se igra klasičen tie-break do 7), repasaž pa na en set do 6 dobljenih iger (v primeru rezultata 6:6 se igra klasičen tie-break do 7). Vsak gem se igra po pravilu no-add, torej brez razlike (v primeru da je 40:40, naslednja točka odloči zmagovalca igre, pri čemur sprejemalec servisa lahko izbira, v katero smer se servira).

Prijava na turnir je možna do srede 19. aprila do polnoči!!!

Štartnina: 20,00 EUR za člane kluba (25,00 EUR za nečlane). Še niste član?

Nagrade? Finalista si bosta prislužila sezonsko karto za igranje na Podnu za leto 2017.

Več informacij: 041/853-184 (Goran), 040/893-053 (Sašo)

PRIJAVI SE ZDAJ

Vabljeni v čim večjem številu!

, , , , ,

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.