V ligi 2017 se bijejo zaključni boji

Letošnja izvedba škofjeloške poletne rekreativne teniške lige se bliža vrhuncu. Pred nami so zaključni boji v najvišji kakovostni skupini, znana pa je tudi že četverica igralcev, ki se bodo pomerili med seboj za eno izmed treh prostih mest, ki prihodnje leto vodijo iz druge v prvo ligo.

V prvi ligi vse kaže, da bo ligo ponovno osvojil Domen Dolinar, tako kot v pretekli sezoni. Domen je v dosedanjem delu tekmovanja, manjka pa mu le še ena tekma, izgubil vsega en niz, medtem ko je vse ostale tekme dobil zelo prepričljivo. Borba za drugo in tretje mesto se bo očitno bila med Nejcem Ziherlom, Bojanom Dolinarjem in Alešem Arharjem. Iz prve kakovostne skupine se bodo v prihodnji sezoni poslovili kar štirje igralci, glede na trenutno razvrstitev kaže, da bodo to Igor Klemenčič, Rok Pogačnik, Mitja Bogataj in Tomaž Selak.

Trenutni rezultati v prvi ligi:

Tekmovanje v rednem delu druge lige se je zaključilo že julija, do 20. avgusta pa igralce čaka še tako imenovani play-off, ki bo določil končno uvrstitev vsakega igralca v ligi in bo osnova za uvrstitev tekmovalcev po kakovostnih skupinah v prihodnji sezoni. Še najbolj zanimiva borba se nam obeta v skupini, ki se bo borila za napredovanje v prvo ligo. Med seboj se bodo pomerili Boris Bence, Hašim Rahmanović, Anže Lauseger in Žiga Škufca. Samo eden izmed te četverice bo ostal brez napredovanja.

Tekmovalni del sezone se bo letos predvidoma zaključil nekoliko prej, kot v preteklih letih. Zaključni turnir “Zamorček 2017” je planiran na zadnji vikend v avgustu, to je me 25. in 27. avgustom. Podobno kot lani, se bo igral turnir singlov z enojno eliminacijo, vzporedno pa še šampanjec turnir dvojic.

, ,

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.