V letu 2018 poleg rekreativne teniške lige posameznikov tudi liga dvojic

Pogled v preteklo leto razkriva, da je bila sezona 2017 za rekreativni tenis v Škofji Loki zelo uspešna. Število igralcev v ligi je bilo rekordno in to nam, kot organizatorjem, pomeni največ. Gre za potrditev, da delamo dobro, v pravi smeri. In kaj pripravljamo za vas v letu 2018?

Liga posameznikov bo potekala na način, kot v letu 2017. Sprememb v pravilih tako rekoč ni. Glede na zastavljen tekmovalni sistem v letu 2017 pričakujemo, da se bo letos ligaško tekmovanje prvič odvilo v treh kakovostnih skupinah. Na ta način uspemo vsakemu igralcu ponuditi optimalno rešitev glede na njegovo kakovost. Kar pa je najpomembneje in to iz leta v leto poudarjajo tudi igralci sami je dejstvo, da ne glede na to, v kateri kakovostni skupini igra posameznik, ima v ligi dovolj kakovostnih in zanimivih tekem, ki pripomorejo k razvoju in napredku v teniški igri. To pa je poleg druženja in zabave tudi najpomembnejši razlog za udeležbo v ligi.

Če je seznam igralcev, ki bodo letos nastopili v prvi in drugi ligi bolj ali manj jasen, pa nam organizatorjem predstavlja velik izziv predvsem pripraviti številčno in atraktivno tretjo ligo. Vsako leto na teniških igriščih po Škofji Loki videvamo nove obraze, ki kar nekaj časa preživijo na teniških igriščih in igrajo še kako dober tenis, čeprav se tega morda ne zavedajo. Za nadaljnji razvoj pa tudi ti igralci potrebujejo nekaj več, potrebujejo različne igralne partnerje, morajo se preizkusiti tudi pod pritiskom ligaškega tekmovanja. Vse to prinese novo dimenzijo v tenisu. Želimo si, da bi se nam pridružili v čim večjem številu!

V Škofji Loki in okolici imamo tudi kar lepo število izkušenih teniških mačkov, ki so vredni vsega spoštovanja za vse, kar so naredili za razvoj tenisa v občini. Morda se ne čutijo več dovolj sposobne, da bi se pehali po igrišču z mladci, a ogromno znanja, prefinjen občutek za žogo in mehka roka jim še dandanes omogočajo kakovostno igranje dvojic. Veliko nas je tudi takih, ki igramo soliden tenis posameznikov iz osnovne črte, manjka pa nam znanja pri igri na mreži. Zato smo se za letošnjo sezono odločili organizirati tudi ligo dvojic, ki zna še kako popestriti letošnjo dogajanje na tenisu v Škofji Loki.

V TK Ločan se resnično trudimo, da bi se v naši ponudbi rekreativnih programov našlo nekaj prav za vsakogar in to želimo ponuditi po ugodnih, sprejemljivih cenah. Da nam to uspeva gre velika zahvala našim partnerjem in sponzorjem, še posebej Zavodu za šport, Škofja Loka, s katerim odlično sodelujemo že od nastanka kluba. Liga posameznikov bo posameznega igralca v sezoni 2018 stala 70,00 eur, liga dvojic 40,00 eur. Vsem, ki bodo igrali ligo posameznikov in se bodo prijavili tudi v ligo dvojic, bomo za slednjo priznali 50% popust na prijavnino, tako da bo ta znašala zgolj 20,00 eur. Seveda pa mora vsak, ki se želi vključit v katerikoli program v organizacij TK Ločan, predhodno poravnati tudi simbolično letno članarino, ki za leto 2018 ostaja nespremenjena 10,00 eur.

Ne zamudite roka za prijavo v ligo posameznikov in ligo dvojic:

  • Liga posameznikov: torek, 24. april 2018
  • Liga dvojic: torek, 22. maj 2018

Prijave v ligo posameznikov potekajo preko sistema sloTENIS.si (potrebna je predhodna brezplačna registracija), medtem ko se bodo prijave za ligo dvojic sprejemale po elektronski pošti info@slotenis.si. Pravila lige posameznikov in dvojic so vam prav tako na voljo na strani sloTENIS.si v rubriki “Lige”.

PRIJAVI SE ZDAJ

, , , ,

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.