V letu 2016 tudi kombinirana U15-O45 liga – kombinacija izkušenj in mladostne zagnanosti

V letošnjem letu bomo razpisali in v primeru vsaj 8 prijavljenih tudi izpeljali še bolj rekreativno verzijo teniške lige, ki bo vključevala igralce in igralke z manj tekmovalnimi ambicijami.

V to ligo se bodo lahko prijavili tekmovalci mlajši od 15 let, ki še nimajo toliko teniškega znanja, da bi se lahko enakovredno zoperstavili loškim rekreativnim tekmovalcem (v glavnem gre za igralce in igralke, ki trenirajo v klubih na rekreativnem nivoju ali mlajše tekmovalce, ki so željni novih izkušenj). Poleg tega se bodo lahko v to ligo prijavili starejši od 45 let, torej izkušeni rekreativci, katerim je v ospredju sodelovanje, druženje in prenos znanja na mlajše, manj pa sam tekmovalni vidik.

Podobna izvedba lige s kombinacijo izkušenj in mladosti poteka uspešno v Medvodah že nekaj let, zato smo se odločili, da nekaj podobnega pripravimo tudi v Škofji Loki. Naša občina in okolica ima namreč veliko število odličnih starejših rekreativcev (večina jih je združena v Teniško društvo LOB), po nekajletnem mrku pa tudi kar nekaj mladih tekmovalcev, ki pridno trenirajo v priznanih okoliških klubih. Slednji potrebujejo težke tekme in raznolikost v igri, kot jim jo lahko ponudijo le igralci in igralke z dolgoletnimi izkušnjami.

Vsi člani teniškega društva LOB, drugi rekreativni igralci in igralke iz regije ter mladi tekmovalci do 15 leta starosti, vabljeni torej, da se nam pridružite. V kolikor za to ligo ne bo zadosti prijav, se bodo prijavljeni tekmovalci in tekmovalke lahko na lastno željo prekvalificirali v absolutno kategorijo izvedbe lige.

Prijavi se zdaj! V kolikor še niste registrirani v sistemu sloTENIS.si, boste morali najprej opraviti brezplačno registracijo.

PRIJAVI SE ZDAJ
Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.