Tenis igrišča na ‘Podnu’ odpirajo svoja vrata

Pred nami je zaradi Covid-19 nekoliko drugačna teniška sezona, kot smo jih bili vajeni, ampak glavno, da se bo spet igralo! V nadaljevanju navajamo nekaj pravil in usmeritev, ki veljajo do nadaljnjega.

V skladu s sprejetim odlokom Vlade RS teniška igrišča po Sloveniji v soboto 18. aprila odpirajo svoja vrata. V zvezi s tem sta Zavod za šport Škofja Loka in TK LOČAN sprejela določene usmeritve in pravila ravnanja, kar se tiče teniških igrišč na Podnu.

Izhajamo iz dejstva, da je potrebno še naprej striktno upoštevati sprejeta in veljavna pravila povezana s splošno prepovedjo gibanja in zbiranja ljudi na javnih krajih, površinah in mestih v Republiki Sloveniji ter da sta brunarica Mah in športna dvorana Poden sta še vedno zaprta. Do nadaljnjega veljajo naslednja pravila:

 1. Uradno odprtje teniških igrišč na Podnu za širšo javnost bo v torek 21. aprila. Do takrat bodo na igriščih potekala še zadnja pripravljalna dela in testiranje igrišč pred odprtjem sezone.
 2. Rezervacija igrišč bo mogoče opraviti izključno preko sistema sloTENIS.si. Telefonske rezervacije niso mogoče!

  Online rezervacije | Mobilne rezervacije

 3. Vsak registriran uporabnik sistema sloTENIS.si je dolžan v celoti spoštovati pravilo o točnosti osebnih podatkov na svojem profilu, vključno s polnim imenom, naslovom in telefonsko številko. Ti podatki bodo namreč služili za izstavitev računov za igranje.
 4. Zavod za šport bo predvidoma enkrat mesečno (za nazaj) izstavljal račune za igranje. Celotna ura igranja se bo zaračunala tistemu, ki je nosilec rezervacije. Kot evidenca in osnova za obračun se bo koristila zgodovina rezervacij v sistemu sloTENIS.si.
 5. Tisti, ki se boste odločili za nakup sezonske karte, naj to sporočijo na email kluba info@tklocan.si ali na telefonsko številko 041/853-184. Račun za plačilo boste prejeli ob prvi izstavitvi faktur Zavoda za šport. Da bo vse skupaj operativno čim lažje potekalo, si želimo, da se v čim večjem številu odločite za nakup sezonske karte!
 6. Poudarjamo, da sezonska karta pokrije zgolj polovico igrišča, tako da v kolikor druga oseba nima sezonske karte, mora še vedno plačati svoj del igrišča v skladu z veljavnim cenikom! Računamo na poštenje igralcev in igralk in da nam boste tovrstne primere ravno tako redno in sproti (pred igranjem!!!) javljali na TK LOČAN po emailu ali telefonsko.
 7. Tisti, ki boste igrali poletno rekreativno teniško ligo, za igranje ligaških tekem ne plačujete igrišča posebej, saj je cena igrišč že vključena v prijavnino za ligo. Je pa ob rezervaciji nujno potrebno pravilno zapisati: LIGA Igralec1 – Igralec2. V kolikor rezervacija ne bo opravljena na pravilen način, se bodo igrane ure normalno zaračunale po ceniku.
 8. V celoti je potrebno še naprej spoštovati igralni red na teniških igriščih, kar se tiče opreme ter vzdrževanja igrišč. K temu naj dodamo, da se tudi med igranjem in po zaključku spoštujejo pravila o varni razdalji povezana s Covid-19.
 9. Garderobe in tuši niso na voljo, prav tako ni dovoljeno zadrževanje in zbiranje ob igriščih. Poenostavljeno povedano to pomeni, da prideš, odigraš in greš. Nikakor ne smemo tvegati, da bi zaradi neupoštevanja pravil prišlo do ponovnega zaprtja teniških igrišč.

Kakršnekoli informacije: Goran Dolenc 041/853-184

Dokumenti (PDF):

, , , ,

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.