Srečanje s predstavniki Zavoda za šport Škofja Loka

UO Teniškega kluba LOČAN se je v tem tednu srečal s predstavniki Zavoda za šport Škofja Loka in sicer s predsednikom g. Alešom Murnom in osebo odgovorno med drugim za teniška igrišča g. Matjažem Bernikom.

Upravni odbor je seznanil Zavod za šport z načrtovanim programom dela tako za tekoče leto, kot tudi idejami in željami, ki bi jih radi realizirali srednje in dolgoročno. Po besedah g. Murna je bilo na njihovih igriščih v zadnjih letih zaznati upad povpraševanja, tako da so naš program in željo po angažiranju na področju tenisa toplo pozdravili.

Zavod za šport je izkazal pripravljenost za sodelovanje in pomoč na področjih, kjer je to pač iz njihove strani mogoče. Predstavili so nam način financiranja društev in klubov ter podali določene ideja za uspešno bodoče poslovanje.

Že danes smo na predlog Zavoda za šport tudi oddali prošnjo za sprejem v Športno zvezo Škofja Loka. Dostavili smo jih tudi pisno izkazan interes po sodelovanju na področju tenisa in sedaj smo v pričakovanju pozitivnega odgovora. V kolikor dobimo zeleno luč s strani Zavoda za šport, se bodo naše teniške aktivnosti pretežno bazirala na igrišča na Podnu.

Obenem že tečejo priprave na organizacijo prvega teniškega turnirja, ki bo predvidoma v drugi polovici aprila.

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.