Škofjeloška poletna rekreativna teniška liga 2020

Letošnja izvedba škofjeloške poletne rekreativne teniške lige bo nekoliko posebna, saj bo potekala v luči korona virusa Covid-19. Toda najpomembnejše je, da liga bo!

Iz predvidenega koledarja TK Ločan za leto 2020 smo že morali brisati priprave v Izoli, prav tako žal zaradi veljavnih ukrepov Vlade RS o splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih krajih, površinah in mestih v Republiki Sloveniji, ne bo mogoče izpeljati otvoritvenega turnirja “Škofja Loka Open 2020”.

Kar pa se tiče ligaškega tekmovanja, pa bo to predvidoma potekalo po urniku, torej prijave do torka 28. aprila, z igranjem bomo pričeli po prvomajskih praznikih, to je od 11. maja dalje in zaključili do 13. septembra.

Kdo vse in koliko nas bo letos igralo ligo je glede na situacijo težko oceniti. Skupine se bodo v skladu s pravilnikom formirale po končanih prijavah. Prav tako bomo takrat sprejeli pravilnik o napredovanju in nazadovanju med posameznimi skupinami za prihodnjo sezono.

Kar se samih pravil lige tiče, letos ni posebnih novosti. Glede na rezultate ankete torej tudi v letošnji sezoni ostajamo pri pravilu vmesnega datuma 15. julija, ko mora imeti vsak igralec odigranih vsaj polovico tekem, sicer prejme negativne točke. Se je pa iz pravilnika črtalo pravilo dodatnih bonus točk za udeležbo na otvoritvenem in zaključnem turnirju.

Vse ostalo je nespremenjeno, tudi kar se tiče same prijavnine, ki znaša 70,00 EUR za člane kluba, ki morajo predhodno poravnati še 10,00 EUR članarine za sezono 2020.

PRIJAVI SE ZDAJ

, , , ,

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.