Škofjeloška poletna rekreativna teniška liga 2017

Škofjeloška poletna rekreativna teniška liga bo po oceni organizatorjev v letu 2017 še atraktivnejša, rezultatsko zanimiva in pestra. Pričakujemo rekordno število udeležencev!

Leto 2016 je predstavljalo prelomnico v izvedbi škofjeloške poletne rekreativne teniške lige, saj je bila le ta prvič izvedena v različnih kakovostnih skupinah. Tokom vsake sezone prihaja med igralci do različnih idej, pobud, želja in ker organizatorji ligo ne organiziramo zaradi sebe temveč zaradi igralcev, smo se lani poleti odločili največkrat izražene pobude preveriti preko ankete pri vseh, ki so ligo v Škofji Loki kadarkoli igrali. Logično je, da ima vsak svoje želje in da pač vsem ni mogoče ustreči, bomo pa pri organizaciji lige v letu 2017 upoštevali večinsko mnenje igralcev.

Med glavnimi zadevami povezani z izvedbo lige v letošnji sezoni lahko rečemo, da se bo tudi v letu 2017 liga igrala v različnih kakovostnih skupinah, te skupine bodo manjše (12-14), uradna žoga za igranje ostaja Head ATP, sprememba pa prihaja glede igranja tretjega seta (po novem se bo v primeru rezultata 1:1 v nizih igral tretji niz kot match tie-break do 10 in ne več cel niz), vračamo se nazaj na staro točkovanje, ko bo zmagovalec v primeru zmage po odločilnem tretjem nizu prejel le 2 in ne 3 točke, še nekoliko bolj pa smo tudi zaostriti kazni povezane z neupravičenim neodigranjem lige. Vse zapisane spremembe so z rumeno barvo označene tudi v Pravilih.

Lokacija igranja bo po predvidevanjih ostala na Podnu. V zvezi z rezervacijami naj bi veljala takšna pravila kot lani, torej online rezervacije preko sistema sloTENIS, po en termin v naprej, pri čemur je mogoče izbirati med vsemi razpoložljivimi prostimi termini.

Višina prijavnine v ligo ostaja nespremenjena, torej 60,00 EUR za člane kluba. Če še niste član kluba vam predlagamo, da se včlanite in s tem pridobite tudi druge ugodnosti, ki so jih deležni člani kluba. Članarina za leto 2017 znaša 10,00 EUR.

Organizacijski odbor lige upa, da se tudi v letošnjem letu lige udeleži čim večje število igralcev, da se vrnejo tisti, ki so v preteklosti že sodelovali v ligi in da se nam pridružijo tisti, ki o tem razmišljajo vsako sezono znova. Naj poudarimo, da se v ligo lahko prijavite tudi tisti z nekoliko slabšim teniškim znanjem in ligo izkoristite za napredovanje v teniški igri – igra se namreč v različnih kakovostnih skupinah. Sam začetek igranja lige in predviden zaključek smo v letošnji sezoni premaknili nekoliko nazaj, zato nikar ne odlašaj, prijavi se zdaj! Rok za prijave je sreda, 26. april!!!

PRIJAVI SE ZDAJ

, , , ,

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.