Škofjeloška poletna rekreativna teniška liga 2014

Ja, dolgo se je čakalo, a kot pravijo, kdor čaka dočaka. Tudi v Škofji Loki se v letu 2014 obeta rekreativne teniška liga za moške. Potem, ko smo se nekaj let pogovarjali o tem, kako fino bi bilo, če bi tudi v Loki imeli ligo, je sedaj le ta pred vrati.

Teniški klub LOČAN Škofja Loka bo v letu 2014 organiziral poletno teniško ligo za 5 kategorij in sicer: moški člani (15-50 let), ženske članice (15-50 let), otroci (fantje in punce do 14 leta), moški veterani (nad 50 let) in ženske veteranke (nad 50 let).

Število prijav v ligo je načeloma neomejeno, bodo pa igralci in igralke v primeru prevelikega števila prijav razvrščeni v več tekmovalnih skupin. Da bo ligo smiselno izvesti, mora biti v posamezni kategoriji najmanj 8 prijavljenih. V kolikor ta kriterij ne bo dosežen, bodo lahko prijavljeni igralci oz. igralke v skladu z dogovorom s tekmovalno komisijo tekmovali v drugi kategoriji, če bo le ta seveda tako odločila.

Ob koncu lige načrtujemo izvedbo masters turnirja, kjer se bomo srečali vsi ljubitelji tenisa v občini in ob tekmovalnem delu namenili veliko pozornosti tudi druženju.

Tekmovalni del lige, torej vodenje rezultatov in vse kar paše zraven, se bo vodilo preko spletne strani sloTENIS.si. Tudi prijave v ligo potekajo preko tega sistema, tako da ste že sedaj vabljeni, da se registrirate (je brezplačno) in prijavite v ligo.

Prijavnina v ligo znaša 20 EUR in je namenjena strokom kritja organizacije lige. Prijavnina ne vključuje stroškov igrišč in opreme. Prijavnina se plača v klubu.

Rok za prijavo je PETEK, 25. april, 2014.

Za več informacij se oglejte še pravila lige (PDF, 358 KB) ali pokličite na tel. 041/853-184 (Goran).

, ,

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.