Prošnja za najem teniških igrišč na Trati (zaenkrat) zavrnjena

S strani KS Trata smo po njihovi seji dobili pisno obvestilo, da se v celoti strinjajo z našo vizijo in pogledi povezanimi z razvojem tenisa v občini, da se tudi zavedajo vse problematike povezane s teniškimi igrišči, med katerimi je v ospredju problem slabega vzdrževanja in problem nizko kakovostne storitve teniški javnosti s strani obstoječega najemojemalca, kar je Balinarki klub Trata.

Kljub temu so člani sveta sprejeli sklep, da dokler se ne reši vprašanje denacionalizacije in zaradi tega ne bodo možni večji posegi na zemljišču, za leto 2014 ohranijo najemno pogodbo z Balinarskim društvom Trata.

Odgovor KS Trata – prošnja za najem igrišč (PDF, 280 KB)

Ostalo je torej pri načelni podpori, kar pa še zdaleč ni sprejemljivo za naš klub. Če “balinarji” upravljajo tenis, kaj naj potem tenis prevzame v upravljanje balinarje? Očitno gre za narobe svet in več kot očitno so tukaj določeni osebni interesi v ospredju, ki preprečujejo nemoten razvoj tenisa v občini.

Močno zbode v oči tudi način, na kakršnega Balinarsko društvo trenutno upravlja teniška igrišča in spremljajoče objekte na Trati. O podrobnostih v tej fazi in na tem mestu ne želimo razpravljati, smo pa pripravljeni odpreti tudi to tematiko, v kolikor ne bo šlo drugače.

Da bi zadevo čim prej in čim lažje uredili, smo se odločili stopiti v kontakt z županom občine Škofja Loka g. Mihom Ješetom. Sestanek bo v torek ob 14.20 uri na občini.

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.