Napenjanje loparjev po ugodni ceni

V klubu smo se opremili z elektronsko napravo za napenjanje loparjev Pros Pro Electronic SX-01. pros-pro-sx01 Odslej lahko tako pri nas naročite tudi zamenjavo strune. Pri tem lahko priložite svojo struno in plačate samo napenjanje loparja, lahko pa se odločite za kombinacijo strune in napenjanja. Sami običajno napenjamo kombinacijo dveh strun, ki dajejo optimalno kombinacijo moči in kontrole nad žogo pri igranju. Kot glavne strune tako napenjamo Pros Pro CYBER POWER debeline 1,25 mm, prečno CYBER SPIN debeline 1,30 mm. Običajno imamo na zalogi tudi nekatere druge Pros Pro strune, kot so: HEXASPIN TWIST, BLACKOUT, LETHAL 5, idr.

Cyber Power je poliesterska struna izdelana na Japonskem. Gre za visoko tehnološko in toplotno obdelano struno, katero odlikujejo naslednje lastnosti: odlična kontrola žoge, ekstremna trpežnost, dobro ščiti roko pred morebitnimi poškodbami, odličen občutek in pospešek, nepopustljiva konstantnost napetja, strune se med udarci ne premikajo. Gre za najbolj priljubljeno in prodajano struno pri tekmovalcih ATP Futures in ITF turnirjev do 18 let v Sloveniji, že nekaj let pa jo imajo za svojo tudi rekreativci.

Cyber Spin struna predstavlja svetovno novost. Po posebnem postopku je pet hich-tech poliester strun medsebojno spiralno zvitih in povezanih. Tovrstna struktura površine omogoča odličen spin in dotik žoge, združuje izjemno trpežnost in stabilnost napetja. Odlikujejo jo naslednje značilnosti: odličen spin in slajz, dober dotik žoge, trpežnost in stabilnost napetja brez premikanja strun, odlična kontrola in pospešek. Rekreativci, ki so preizkusili to struno običajno ne želijo niti slišati več za drugo.

In še nekaj dejstev povezanih s samim napenjanjem, struno in loparjem, na podlagi katerih nam boste lahko dali prave napotke za napenjanje:

 • Manj napete strune omogočajo več moči in obratno, večja kilaža pri napenjanju omogoča več spina in kontrole pri igranju.
 • Manj strun na loparju omogoča več spina pri igranju in obratno, več strun na loparju omogoča večjo moč udarcev.
 • Bolj elastične in mehkejše strune omogočajo več moči in oddajajo manj vibracij.
 • S tanjšimi strunami dosežemo večjo rotacijo žoge in boljši občutek pri igranju, je pa njihovo trajanje običajno krajše.

Cenik napenjanja loparjev v TK Ločan:

 • Za člane kluba:
  • Struna in napenjanje: 10 EUR
  • Samo napenjanje: 8 EUR
  • Samo napenjanje (z zahtevnejšo struno): 10 EUR
 • Za nečlane kluba:
  • Vsaka od zgoraj navedenih storitev 2 EUR dražje

 

, , , , , ,

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.