Leto 2019 utegne biti rekordno po številu igralcev rekreativne teniške lige

Ena izmed potrditev dobrega dela in pravih usmeritev TK Ločan je prav gotovo število udeležencev rekreativne teniške lige, ki iz leta v leto narašča in privablja tudi igralce iz okoliških krajev.

V letu 2019 na področju igranja lig ne predvidevamo kakšnih posebnih novosti. Podobno kot v pretekli sezoni bo liga predvidoma potekala v treh kakovostnih skupinah. Če bo temu res tako in kako točno se bodo oblikovale skupine, bo znano po zaključenih prijavah. Formiranje skupin in igralcev po skupinah bo potekalo v skladu s pravilnikom lige in pravilnikom o napredovanju oz. nazadovanju med skupinami v ligi iz pretekle sezone.

V pretekli sezoni smo prvič vzpostavili tudi tretjo ligo, letos nam bo izziv narediti tudi to ligo še bolj kakovostno in zanimivo tudi iz tekmovalnega vidika. Tako se je lani v tretjo ligo prijavilo kar nekaj novih igralcev, ki bodo letos nastopali že z več izkušnjami. Tudi letos se nadejamo novih obrazov v ligi in tudi nekaterih starih povratnikov, upamo tudi na prihod nekaterih igralcev iz okoliških krajev.

Tudi v letu 2019 bomo podobno kot lani razpisali tudi ligo dvojic, ki se bo predvidoma začela mesec kasneje kot liga posameznikov in se bo tudi zaključila z zamikom. O usodi izvedbe lige dvojic bodo seveda odločile prijave. Če bo prijav zadosti, bo liga izpeljana v enakem formatu kot lani.

Lanski zmagovalec lige Bojan Dolinar, finalist Domen Dolinar

Na tem mestu bi se radi zahvalili našim partnerjem in sponzorjem, še posebej Zavodu za šport, Škofja Loka, s katerim odlično sodelujemo že od nastanka kluba. Prav zaradi njih je naša ponudba rekreativnih teniških programov na voljo vam igralcem po ugodnih, sprejemljivih cenah.

Cenik za sezono 2019 ostaja nespremenjen. Liga posameznikov bo posameznega igralca stala 70,00 eur, liga dvojic 40,00 eur. Vsem, ki bodo igrali ligo posameznikov in se bodo prijavili tudi v ligo dvojic, bomo za slednjo priznali 50% popust na prijavnino, tako da bo ta znašala zgolj 20,00 eur. Seveda mora vsak igralec, ki se želi vključit v katerikoli program v organizacij TK Ločan, predhodno poravnati tudi simbolično letno članarino, ki za leto 2019 ostaja 10,00 eur.

Ne zamudite roka za prijavo v ligo posameznikov in ligo dvojic:

  • Liga posameznikov: torek, 16. april 2019
  • Liga dvojic: torek, 14. maj 2019

Prijave v ligo posameznikov potekajo preko sistema sloTENIS.si (potrebna je predhodna brezplačna registracija), medtem ko se bodo prijave za ligo dvojic sprejemale po elektronski pošti info@slotenis.si. Pravila lige posameznikov in dvojic so vam prav tako na voljo na strani sloTENIS.si v rubriki “Lige”.

PRIJAVI SE ZDAJ
Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.