Komu boste pa vi namenili svojih 0,5% dohodnine?

Sedaj imate priložnost, da podprete delovanje TK LOČAN tudi vi in sicer tako, da namenite do 0,5% dohodnine za delovanje društva.

  • Imate radi šport, tenis še posebej?
  • Vam je mar za razvoj zdravega in športu prijaznega okolja v kraju, kjer živite?
  • Ste veseli, da se je z ustanovitvijo teniškega kluba LOČAN v zadnjih letih vendarle nekaj začelo dogajati tudi na tem področju?

Programi in aktivnosti teniškega kluba LOČAN so seveda v veliki meri odvisni od razpoložljivih finančnih sredstev. Sedaj imate priložnost, da tudi sami finančno podprete delovanje kluba in sicer tako, da društvu namenite do 0,5% dohodnine. Najbolje pri vsem tem pa je, da vas to NIČ NE STANE! Če svoje pravice do donacije dohodnine ne izkoristite, se ta sredstva namreč vrnejo nazaj v državni proračun.

In kako podarite 0,5% dohodnine našemu društvu?

Natisnite in izpolnite poseben obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije. Kot upravičenca navedete Teniški klub LOČAN Škofja Loka (davčna številka 10308075) ter določite del dohodnine, ki ga donirate (običajno 0,5%). Izpolnjen in podpisan obrazec oddate ali pošljete po navadni pošti vašemu lokalnemu davčnemu uradu.

Obrazec lahko izpolnite tudi na portalu eDavki (imeti moraš digitalno potrdilo).

Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra.

Vsak, ki plačuje dohodnino je lahko potencialni darovalec dela dohodnine za delovanje teniškega kluba LOČAN, zato povabite k dobrodelnemu dejanju tudi vaše družinske člane, prijatelje in znance.

Če ste se odločili z donacijo podpreti teniški klub LOČAN, se vam iskreno zahvaljujemo za zaupanje. Hkrati se zavezujemo, da bomo vsa tako prejeta sredstva namenili izključno za obogatitev programov v TK LOČAN.

Bi radi društvu izdatneje pomagali? Možnosti partnerstva…

, ,

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.