Domen Dolinar osvojil tudi zaključni turnir Zamorček 2016

Razen uvodnega turnirja v sezono (kjer ni nastopil), je Domen Dolinar v letošnji sezoni osvojil vse, kar se je osvojiti dalo. Potem, ko je osvojil naslov v škofjeloški poletni rekreativni teniški ligi, je bil najboljši tudi na zaključnem turnirju sezone – Zamorček 2016.

Lanskega branilca naslova Jasmina Čavševića na turnirju žal ni bilo, manjkali so še nekateri drugi standardni lokalni igralci, kar pa nikakor ne zmanjšuje Domnovega uspeha. V četrtfinalu je bil boljši od Aljaža Trilerja 9:4, v polfinalu od Gorana Dolenca 9:6 in potem še v finalu od Nejca Ziherla 9:5.

Drugo mesto Nejca je dober rezultat upoštevaje, da za njim ni bila ravno najboljša sezona. Še posebej dobro tekmo je Nejc odigral v polfinalu proti Safetu Hadžiću, ko je po zaostanku 6:2 uspel izsiliti tie-break in ga na koncu tudi dobil 7:4 ter tekmo odločil 9:8 v svojo korist. Safet tako ostaja osmoljenec škofjeloških turnirjev in lig, saj se ves čas giblje nekje okoli tretjega in četrtega mesta, nikakor pa mu vsaj doslej ni uspelo stopiti še stopničko višje.

dsc_3360

Rezultati turnirja so na voljo tukaj…

Za razliko od preteklih sezon, se je letošnji turnir igral po sistemu na izpadanje, brez repasaža. Se je pa turnirju singlov pridružil še šampanjec turnir dvojic. Pari so se naključno žrebali iz kroga v krog, vključno z uvodnim kolom. Zmage sta se na koncu veselila Domen Dolinar (ja, ponovno) in Taj Dolenc, ki sta v finalu z rezultatom 9:3 dokaj gladko odpravila Aljaža Trilerja in Gorana Dolenca.

dsc_33541

Hvala vsem igralcem in navijačem za udeležbo na turnirju in pikniku. Imeli smo se lepo in smo že v pričakovanju nove sezone.

Galerija slik je na voljo tukaj…

, ,

Komentiranje ni mogoče.

Izdelava: Rešitve d.o.o.