Članstvo

Članstvo v teniškem klubu LOČAN je prostovoljno. Tudi vi lahko postanete pridruženi član kluba in sicer tako, da izpolnite pristopno izjavo in plačate letno članarino, ki znaša 10,00 EUR.

Letna članarina pokriva članstvo v klubu od 1.1. do 31.12. Sklep o višini članarine skladno s statutom vsako leto sprejema občni zbor kluba. Plačilo članarine lahko opravite na transakcijski račun pri banki LON: SI56 6000 0000 0383 609, prejemnik Teniški klub LOČAN, Zminec 69, Škofja Loka.

Pristopna izjava vam je na voljo tudi v brunarici Mah na Podnu ob teniških igriščih, kjer lahko tudi poravnate plačilo članarine.

Upravni odbor kluba se bo neprestano trudil svojim članom priskrbeti čim več ugodnosti za plačano članarino. Aktualen seznam partnerjev kluba in ugodnosti, ki jih lahko člani Teniškega kluba LOČAN koristijo pri njih, bo objavljen na tej spletni strani.

Partnerji in ugodnosti za člane kluba

Ugodnosti partnerjev je mogoče izkoristiti izključno ob identifikaciji s člansko kartico kluba za tekoče leto. Kartica ni prenosljiva. Za morebitno zlorabo član osebno odgovarja.

Teniški klub LOČAN
Teniški klub LOČAN
20,00 EUR popusta na prijavnino za ligo (namesto 90,00 EUR plačate 70,00 EUR) in 5,00 EUR popusta na prijavnino za posamezni turnir v organizaciji kluba.
Zavod za šport Škofja Loka
Zavod za šport Škofja Loka – Tenis Poden
10% popust na sezonsko karto za igranje tenisa. Namesto 100,00 EUR plačate 90,00 EUR, upokojenci 80,00 EUR, študentje in dijaki samo 50,00 EUR.
Igraj Tenis
Igraj Tenis – specializirana tenis trgovina
10% dodatni popust na že znižane cene na vso tenis opremo v njihovi online trgovini, razen na žoge. Kontaktirajte nas za trenutno veljavno kodo za uveljavitev popusta.
B4SportCamps
B4SPORT CAMPS, agencija za športni turizem
10% popust na športne priprave v Kranjski Gori in Umagu.
Fitnes studio AS
Fitnes Studio AS – naredi nekaj zase
10% popust na storitve po ceniku: kardio trening, vaje s prostimi utežmi, vadba na trenažerjih.
InaRi Frizerstvo
InaRi Frizerstvo
20% popust na vse frizerske storitve (žensko, moško striženje, itd.).

Izdelava: Rešitve d.o.o.